Reizen naar Londen

Met het vliegtuig

Verreweg de snelste manier om in Londen te komen is met het vliegtuig. In een uurtje sta je op Engelse grond. Tel hier nog wel even de in- en outchecktijd bij op, die je overigens kan verkorten door alleen handbagage mee te nemen. Let op: elke maatschappij hanteert hier weer verschillende standaarden voor! Check dus de website van de vliegmaatschappij waarmee jij vliegt. Meer over vliegen naar Londen.

Met de trein

Met de trein ben je binnen vijf uur in Londen. Vanuit Nederland reis je eerst naar Brussel-Zuid – de Thalys is het snelste – en daar pak je de Eurostar-trein. Je komt dan in het centrum van Londen (St. Pancras Station) aan. De prijzen verschillen en beginnen rond € 80,-. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de treinreis is. Meer info over met de trein naar Londen reizen.

Met de boot

Goedkoper en avontuurlijker is de ferry. Je checkt na het avondeten op de nachtboot in en komt ’s ochtends aangerust aan in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Vanaf ongeveer € 60 heb je niet alleen de overtocht, maar ook een treinkaartje naar de haven van Hoek van Holland én vanaf de Engelse kust naar hartje Londen (London Liverpool Street Station). Kijk voor de actuele prijzen en info op StenaLine.nl.Leuke tips en informatie